Superwinkel.nl begon in 2009 met de verkoop van een top 10 heren- en damesgeuren via parfumsuper.nl. Al snel wordt het assortiment uitgebreid tot ruim 6.000 verschillende geuren. Parfumsuper.nl groeit uit tot de grootste online parfumerie van Europa. Vanwege het succes wordt in 2013 deze succesformule ook op andere productgroepen toegepast en Horlogesuper.nl, Sieradensuper.nl, Haarsuper.nl en Cosmeticasuper.nl worden gelanceerd.

 

In april 2015 wordt besloten alle afzonderlijke labels samen te voegen en verder te gaan onder één naam: Superwinkel. Tegenwoordig verkoopt superwinkel.nl een uitgebreid productassortiment met producten is de segmenten parfum, beauty, horloges & sieraden, speelgoed, computers & elektronica, huishouden & koken, en tuin & klussen. Superwinkel.nl zet fors in op service en klanttevredenheid, en die inzet is niet onopgemerkt gebleven. In 2013 wint Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS. In 2014, 2015 én 2016 mag Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie "Persoonlijke verzorging en drogisterijen" in ontvangst nemen.

 

Recentelijk heeft Superwinkel zelfs de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 in de categorie “Warenhuizen” mogen ontvangen. Superwinkel accepteert alle gangbare en veilige betaalmiddelen, en is tijdens kantooruren telefonisch goed bereikbaar.

 

  • www.superwinkel.nl

  • Superwinkel Holding B.V.

  • Luchthavenweg 81 0.39, Eindhoven

  • 58421815

  • klantenservice@superwinkel.nl

  • 040-2883548

Keurmerken

Home Shopping

Home Shopping

Qshops

Qshops

Hallmark

Hallmark

eKomi

eKomi

Safe2Shop

Safe2Shop

BrowseSafe

BrowseSafe

ANWB

ANWB

ANVR

ANVR

GSC

GSC

Betaalopties

Ideal

Ideal

Visa Card

Visa Card

Mister Cash

Mister Cash

Paypal

Paypal

MasterCard

MasterCard

Laatste deals

Giorgio Armani Code eau de toilette 75 ml

Olaplex Hair Perfector No.3 Haarkuur

Vanderbilt eau de toilette 100 ml

Calvin Klein Eternity Men eau de toilette 100 ml

Lacoste Style In Play eau de toilette 125 ml

Fitbit Alta HR small zwart

Bestron DDF35Z