Knaldeals is een van de grootste accessoirewebshops van Nederland en bestaat sinds 2013. Knaldeals biedt zijn klanten alles voor de telefoon en tablet: hoesjes, screenprotectors, powerbanks, smartwatches en fitnessarmbanden. Daarnaast heeft Knaldeals dagelijks een dagaanbieding, die 24 geldig is en om 12 uur's middags live gaat.

Knaldeals richt zich nadrukkelijk op Nederland én België. Voor de Belgen heeft men speciaal de betaalfunctionaliteit Bancontact geïmplementeerd. Uiteraard kun je ook via Ideal en Paypal betalen, en met je creditcard. Ook accepteert Knaldeals Fashioncheque, een soort VVV-bon. Als je gebruik maakt van Billink, kun je zelfs twee weken later betalen. Knaldeals onderhoudt met regelmaat een weblog over de eigen activiteiten op de site over bijzondere ontwikkelingen in het bedrijf. Knaldeals verkoopt accessoires en producten van de grotere merken: Samsung, LG, Apple, Sony, Microsoft, HTC en Motorola.

De bereikbaarheid is goed verzorgd: per e-mail (op werkdagen binnen vier uur contact), per telefoon, en via Facebook en Twitter. Ook is op de site een directe chatfunctie met een medewerker aanwezig.
  • www.knaldeals.com

  • Knaldeals.com

  • Zilverlinde 24A, Lichtenvoorde

  • 55300774

  • klantenservice@knaldeals.com

  • 088-6500550

Keurmerken

Home Shopping

Home Shopping

Qshops

Qshops

Hallmark

Hallmark

eKomi

eKomi

Safe2Shop

Safe2Shop

BrowseSafe

BrowseSafe

ANWB

ANWB

ANVR

ANVR

GSC

GSC

Betaalopties

Ideal

Ideal

Visa Card

Visa Card

Mister Cash

Mister Cash

Paypal

Paypal

MasterCard

MasterCard